offline

0 800 210 028

Longines - серце годинникової індустрії

1080x900 828083 int_w_ua.png t_newsІсторія преміального бренду годинників Longines сягає в далекий 1832 рік. Цікавий факт, але саме ця марка є найбільш нагороджуваною на всесвітніх виставках протягом 200 років, що тільки зміцнює непохитну репутацію цього торгового дому.

 Вже протягом першого десятиріччя із заснування бренду Огюстом Агассі слава про неперевершену якість годинників Longines розлетілась по всьому світу. Далі керувати сімейною справою почав племінник Ернест Франсійон. Не зважаючи на те, що традиційно в Швейцарії використовували працю приватних найманих працівників, Ернест, бувши високоосвіченим економістом та, як виявилось, досить кмітливим підприємцем, вдався до важливого стратегічного кроку. Він придбав земельну ділянку для того, щоб зосередити в одному місці всіх, хто бере участь у виробничому процесі годинників. Саме так була заснована перша фабрика Longines, котра отримала свою назву від назви містечка Ес-Лонжин, де розташувались її виробничі потужності.1080x900 828084 watch.png t_news

 Так всі приватні працівники, що працювали на Огюста Агассі вдома, у своїх маленьких прибудинкових майстернях, розпочали спільну роботу під одним дахом. Першим історично важливим проєктом, над яким працювала вже велика команда професіональних годинникарів була розробка власного годинникового механізму, котрий дозволив би заводити годинник без спеціального ключа. І їм це вдалось, адже до сьогодні людство користується завідною головкою годинника для приведення механізму в дію та виставлення часу.

 З цією інновацією Ернест Франсійон взяв участь у виставці в Парижі, за що отримав нагороду. Також, компанія стала першою у налагодженні серійного виробництва годинників. Окрім важливих технічних розробок Longines започаткував нові тренди в годинниковій моді, першими випустивши овальні та прямокутні циферблати годинників. 

 В різні часи годинники та прилади від Longines хронометрували відомі історичні події та експедиції, як то безпосадковий переліт через Атлантику Чарльза Ліндберга. В 1979 Longines представляє світові найтонший кварцовий годинник, механізм якого було повністю вмонтовано у корпус. Перелік неймовірних досягнень бренду можна перераховувати дуже довго: це і хронометрування майже всіх літніх та зимових олімпіад, плідна співпраця з кінним спортом та хронометрування змагань по конкуру, встановлення партнерських відносин з командою Формули 1 Ferrari, офіційне партнерство з міжнародною федерацією гімнастики. 

 Серед відомих особистостей, котрі надавали перевагу годинникам Longines були такі видатні постаті як Альберт Ейнштейн, Уоррен Баффет, Коко Шанель, Принцеса Діана та багато інших. Але стати частиною історії можна маючи досить помірні статки, адже в нашому магазині техніки майже завжди є годинники цієї марки.

 Будемо раді бачити вас в наших офлайн-магазинах та на сайті. Впевнені, що ціни не лише на техніку, але й на цікаві та ексклюзивні товари нашого магазину вас приємно здивують. 

Обрати якісний наручний годинник недорого можна тут

Дивіться також:

Новини від Apple
Новини від Apple

Що показала компанія на першій презентації у цьому році?

Техноблог

23.04.2021

690

Травневий розпродаж! До -10% знижки!
Травневий розпродаж! До -10% знижки!

Акція до Великодніх та травневих свят! Отримуйте -5% або -10% знижки на товари для дому, ремонту та відпочинку.

Акції

23.04.2021

1662

Круті призи – для крутих підписників!
Круті призи – для крутих підписників!

Підписуйтесь на наші сторінки в соціальних мережах Facebook та Instagram, та вигравайте круті призи!

Акції

14.04.2021

3454

Українські бренди техніки
Українські бренди техніки

Цього разу розповідаємо про три бренди "Made in Ukraine", техніка яких популярна не лише у нас, але і за межами України.

Техноблог

09.04.2021

2680

Як обрати електрочайник?
Як обрати електрочайник?

Декілька порад, що допоможуть вам під час купівлі.

Техноблог

02.04.2021

732

Використовуй повторно
Використовуй повторно

Не менш важливим є питання зменшення кількості сміття шляхом багаторазового використання предметів та речей

Техноблог

22.03.2021

1251