online

0 800 210 028

Збираємо валізу у відпустку: що купити?

Нарешті: довгоочікувана та вистраждана, на вас чекає відпустка. Підбір туру відбувся, квитки вже давно на електронній пошті (і навіть роздруковані). Залишається тільки упакувати речі. Але стійте — раптом чогось не вистачає?

***

Що купити у відпустку?

Рюкзак — найважливіше завжди буде під... плечима

Темного кольору (ми тут люди практичні), з якісною фурнітурою, кишенями для паспорта, телефону та блокнота. Невеликий — адже потрібно «вписатися» у вимоги до ручної поклажі, але місткий. Є такий варіант.

Рюкзак купити

Недорогий смартфон — щоб за нього не переживати

Страшно ризикувати у подорожі улюбленим флагманом, на який ви збирали кошти шість місяців (або ще гірше — не встигли виплатити всі гроші оплатою частинами). Раптом випаде або потоне, або вас здолає втома, та гаджет поїде геть, забутий на сидінні автобуса. Тому ні, не поїде, а залишиться вдома. А в якості тимчасової заміни можна купити смартфон б/у.

Xiaomi Mi A2 Lite купити

Обирали прискіпливо: щоб отримати максимально «здібну» камеру за мінімальні гроші та уникнути скляних корпусів. Потенційне падіння смартфон повинен пережити з гордістю та без осколків. Відбір пройшов колишній лідер лінійки P від Huawei — там один модуль знімає чорно-біле фото та захоплює більше деталей, а ще — Xiaomi на «чистому» Android. Якщо освітлення хороше — апарат видає відмінний HDR.

Пауербанк. На залишайтеся без гаджетів

Знову компроміс: немає бажання тягати з собою цегла, але краще мати можливість підзарядитися кілька разів. Акумулятор від Xiaomi з входом USB Type-C та ємністю 10 000 мАг поставленому завданню відповідає. 223 грами ваги, 1,3 см в товщину. Невеличкий та витончений.

Xiaomi пауербанк купити

Монопод-стабілізатор. Фото та відео у поїздці вийдуть ульотні

Як витягнути з средненької камери її максимум? Знімати зі штативом або стабілізатором. У Airon Gimbal Pro є власний акумулятор (можна підзарядити смартфон або фотоапарат), режими для неперевершених панорамних знімків та стрімінга без нахилу. Заявлено 12 годин роботи. Вогонь.

Екшн-камера. Зберегти більше спогадів

Доступний варіант від Xiaomi — для тих, хто хоче спробувати свої сили у відеощоденниках, але не готовий витрачати статок на GoPro. Сторонні компанії пропонують безліч кріплень та аксесуарів, цінник демократичний. Захист від вологи в наявності: з чохлом-боксом Yi Sport може пірнати на глибину до 40 метрів.

 Xiaomi Yi Sport купити

Набір інструментів: трапляється всяке

Карман кожного шукача пригод повинен містити надійний прилад, який врятує з будь-яких неприємних ситуацій. Щипчики, ножі, пилка в одному складному пристрої — і ви готові до найнеочікуваніших поворотів в сценарії життя.

Ліхтарик: трапляється всяке — 2

Річ якісна (компанія Police відома на цілий світ). Падінь не боїться, води — теж. Живиться від трьох «мізинчикових» батарейок — такі і на іншому кінці земної кулі знайти не складно.

Масажер. Де б ви не опинилися — відпочивайте з комфортом

Масажер купити

Після довгого перельоту, поїзду та тим паче автобусу не буде в валізі речі бажанішої і дорожчої, ніж масажер. Розім'яти втомлену шию, дати трохи відпочинку натрудженим м'язам, полегшити тягнучий біль в спині — безцінно.

Дивіться також:

Отримуйте 500, 1000 чи 1500 гривень на придбання у «Техноскарбі»!
Отримуйте 500, 1000 чи 1500 гривень на придбання у «Техноскарбі»!

Отримуйте подарунки за активність на нашій сторінці у Facebook.

Акції

01.07.2019

1768

Мінус 10 % — протягом усього липня!
Мінус 10 % — протягом усього липня!

До нашого інтернет-магазину повертається акція «Купуй зі знижкою до -10 %».

Акції

01.07.2019

2875

Ярмарок техніки в Миколаєві
Ярмарок техніки в Миколаєві

Ярмарок техніки в магазинах Миколаєва.

Акції

14.06.2019

2058

Nokia 8800 та ще 6 популярних ненових пристроїв, на які триває полювання
Nokia 8800 та ще 6 популярних ненових пристроїв, на які триває полювання

Можливо, один з таких гаджетів збирає пил саме у вашій оселі?

Техноблог

14.06.2019

3093

На один «Техноскарб» більше — відкриваємо магазин у Сумах
На один «Техноскарб» більше — відкриваємо магазин у Сумах

Розповідаємо, де знаходиться і що там цікавого.

Відкриття магазинів

14.06.2019

1288