offline

0 800 210 028

Облаштовуємо домашній спортзал

1080x900 276018 gim_banner_ukr.jpg t_news

Часто затію зайнятися спортом відкладають в дальній ящик, тому що це час помножений на гроші. Адже абонементи в хороший тренажерний зал коштують недешево, а сам зал не завжди знаходиться в пішій доступності від будинку.

Намагаючись максимально продуктивно використовувати свій час, все більше людей переходять на домашні заняття, підбираючи необхідний інвентар. До того ж, в інтернеті є величезна кількість безкоштовних відео-уроків та планів тренувань, де досвідчені тренери дохідливо пояснюють правильну техніку виконання всіх вправ.

Серед плюсів власного спортивного залу:

  • комфортна обстановка, в якій вас не будуть відволікати сторонні люди;
  • доступність в будь-який час — ви можете провести тренування, коли буде зручно, не підлаштовуючись під графік роботи спортзалу;
  • персональні налаштування та індивідуальний інвентар.

Якщо ви задалися питанням «як зробити домашній спортзал?», пам'ятайте  — необов'язково скуповувати всі тренажери, що пропонують в профільних магазинах. Підбирайте необхідний інвентар виходячи зі свого плану занять та груп м'язів, які ви хочете пропрацювати.

Розповідаємо про базові тренажери, що можна вигідно купити на сайті нашого інтернет-магазину «Техноскарб».

Гантелі

Базова річ, яку варто придбати, збираючи власний тренажерний зал. Вони не займають багато місця, зручні для домашніх занять та доступні в ціні. Адже наша мета облаштувати персональний тренажерний зал якомога економніше.

Гантелі є універсальним інструментом, оскільки можна індивідуально підібрати не тільки їх тип, а й вагу. Найбільшою популярністю серед любителів спорту користуються складальні гантелі. Головна перевага таких гантелей — можливість зміни навантаження на ваш розсуд, щоб зробити тренування максимально комфортним і продуктивним.

1080x900 276017 ganteli.jpg t_news

Бігова доріжка

Біг — чудова можливість підтримувати в тонусі всі м'язи нашого організму. Крім цього, він тренує витримку і дає оптимальну кардіонагрузку.

Багато людей надають перевагу пробіжкам на свіжому повітрі. І, дійсно, ранкова пробіжка по парку бадьорить та заряджає енергією на цілий день. Але якщо ви не хочете залежати від погодних умов або потрапляти на очі перехожим, то бігова доріжка для дому — найкращий спосіб уникнути незручностей.

Як правило, всі сучасні електронні бігові доріжки можна запрограмувати індивідуально під свої цілі або можливості. Ви можете встановити час, темп, кут нахилу доріжки та навіть цікаву для вас програму.

Наприклад, займатися для підтримки тонусу або пробігти на швидкість, готуючись до марафону. Всі ці налаштування спрямовані на те, щоб заняття спортом були задоволенням, а не мукою.

1080x900 276021 dorozhka.jpg t_news

Велотренажер

Велотренажер допомагає пропрацювати литкові м'язи, скинути зайву вагу та в цілому підтримувати спортивну форму. Обираючи такий інвентар для дому, дуже важливо визначитися з його типом.

Наприклад, вертикальний велотренажер, що зовні нагадує звичайний велосипед, займатиме менше місця в приміщенні завдяки компактності. Це хороший бюджетний варіант для тих, хто в пошуку якісного і практичного тренажера для домашнього використання.

Професійні спортсмени часто надають перевагу горизонтальним тренажерам, оскільки вони мають ширший функціонал та дають більш сильне навантаження.

1080x900 276019 velotrenazher.jpg t_news

Вирішуючи купити велотренажер для дому, орієнтуйтеся на вільне місце і вартість інвентарю. Звичайно, просунуті тренажери зазвичай коштують недешево, але в нашому інтернет-магазині часто трапляються товари в хорошому стані за доступними цінами.

Дивіться також:

Як знайти хоббі на карантині
Як знайти хоббі на карантині

та придбати все необхідне зручно й економно.

Техноблог

10.04.2020

968

Купуй зарааааааз!
Купуй зарааааааз!

Умови акції будуть дійсні з 10.04 до 16.04 включно.

Акції

09.04.2020

2793

Весняний цінопад у «Техноскарбі»!
Весняний цінопад у «Техноскарбі»!

Купуйте три товари та отримайте знижку на кожну одиницю в чеку.

Акції

01.04.2020

2284

Samsung: корейський успіх на світовому ринку
Samsung: корейський успіх на світовому ринку

Корпорація з цікавою історією, що вчить ніколи не опускати руки.

Техноблог

27.03.2020

2138

Доставка на дім — найкращий варіант для безпечних покупок
Доставка на дім — найкращий варіант для безпечних покупок

Незважаючи на складну ситуацію, ми продовжуємо працювати для вас, роблячи все можливе, щоб покупки здійснювалися зручно та легко.

Новини сайту

27.03.2020

3072

Корисна техніка для дому
Корисна техніка для дому

та як придбати її вигідно разом з «Техноскарбом».

Техноблог

20.03.2020

1472