offline

0 800 210 028

Як обрати електрочайник?

1080x900 815643 chaynik_UA.jpg t_news

Аби зрозуміти, який чайник потрібен саме вам, розберімося які взагалі бувають електрочайники (це не складно, обіцяємо). Отже, всі моделі, які ви можете побачити на прилавках магазинів, умовно поділені на три категорії: електрочайник, термопот і електричний заварник.

У першому випадку це той самий добре знайомий нам прилад з дисковою підставкою, який найчастіше зустрічається на кухнях. Такий чайник швидко доводить воду до кипіння (близько двох хвилин), але його енергоспоживання складно назвати економним.

Термопот — це більш практичний вид електрочайника, який найчастіше купують для маленьких офісів (до 4-6 осіб). Його особливість в тому, що крім нагрівання води, він працює як термос, підтримуючи постійну температуру. До речі, необхідну температуру рідини ви також можете встановити на свій розсуд. Крім того, прийшовши до магазину, ви можете самостійно визначити термопот, оскільки він має більш масивний корпус і потовщені стінки. Але варто зауважити, що у порівнянні зі стандартним електрочайником, час нагрівання води в термопоті трохи повільніший.

А як щодо електричного заварника? Цей вид електрочайників нехай і не користується найбільшою популярністю, але теж має право на існування. Його головна «фішка» — можливість повного контролю і кілька цікавих функцій. Наприклад, ви можете попередньо засипати чай в заварник, встановити таймер і вуаля — гарячий і ароматний чай з ранку готовий!

Отже, ви визначилися, який хочете купити електрочайник. Йдемо далі — на що потрібно звернути увагу, вибираючи модель в магазині.

В першу чергу дивіться на «серце» електрочайника — нагрівальний елемент. Рекомендуємо віддавати перевагу моделям з дисковим нагрівачем (коли спіраль, що нагріває воду, безпечно прихована під нержавіючим диском). По-перше, чайники з відкритою спіраллю вже вважаються застарілими. А по-друге, це не дуже безпечно, адже варто налити води трохи менше зазначеної норми й чайник може згоріти.

Потім вивчите матеріал, з якого зроблений чайник. Пам'ятайте, що дешеві моделі найчастіше мають пластиковий корпус, що може видавати неприємний запах під час нагрівання. При обмеженому бюджеті вибирайте чайник з термопластмаси або скла. Останні, до речі, часто мають кольорову підсвітку на диску, що робить процес нагрівання води дуже естетичним. Крім цього, можна купити електрочайник з нержавіючої сталі або кераміки, але цінник таких моделей буде вище.

Звичайно, не забувайте про потужність чайника. Рекомендуємо моделі з середніми характеристиками у 2000-2400 Вт, щоб гарантовано уникнути проблем з проводкою. А наостанок — декілька критеріїв, що будуть важливі саме для вас. Наприклад, рівень шуму під час роботи, наявність підсвічування і шкали рівня води, а також швидкість нагріву води.

Ознайомитися з повним каталогом інтернет-магазину «Техноскарб» та купити чайник б/в.

Дивіться також:

Круті призи – для крутих підписників!
Круті призи – для крутих підписників!

Підписуйтесь на наші сторінки в соціальних мережах Facebook та Instagram, та вигравайте круті призи!

Акції

14.04.2021

3446

Українські бренди техніки
Українські бренди техніки

Цього разу розповідаємо про три бренди "Made in Ukraine", техніка яких популярна не лише у нас, але і за межами України.

Техноблог

09.04.2021

2643

Використовуй повторно
Використовуй повторно

Не менш важливим є питання зменшення кількості сміття шляхом багаторазового використання предметів та речей

Техноблог

22.03.2021

1220

Лагом. Баланс по-шведськи
Лагом. Баланс по-шведськи

Головний принцип — нічого зайвого

Техноблог

22.03.2021

946

Дитячий смарт-годинник
Дитячий смарт-годинник

Чим «дитячий» смарт-годинник відрізняється від «дорослого» та як його правильно обрати.

Техноблог

19.03.2021

771

Вітаємо переможців! Акція до 8 Березня «Товари купуй, подарунки даруй»!
Вітаємо переможців! Акція до 8 Березня «Товари купуй, подарунки даруй»!

Визначено переможців акції «Товари купуй, подарунки даруй!». Вони отримають сертифікати номіналом 2000 грн на покупку золотих прикрас!

Новини мережі

12.03.2021

1870